PIXMA PRO-100S

PIXMA PRO-100S

Detaljne značajke

Pregledajte detaljnije Canon PIXMA PRO-100S

Zapanjujući dugotrajni ispisi u boji i crno-bijeli ispisi

Izrazite se kroz bogate, sjajne i živopisne fotografije u boji i nevjerojatne crno-bijele otiske zahvaljujući sustavu od 8 odvojenih tinti s tri monokromatske tinte koji koristi Chromalife 100+ za poboljšanu reprodukciju boja i dužu trajnost.

Brz ispis fotografija odličnog izgleda

Za ispise galerijske kvalitete praktički bez čekanja. PIXMA PRO-100S dizajniran je za brz rad te omogućava ispis fotografija 4 x 6 inča bez obruba za samo 34 s te A3+ ispis s obrubom za približno 90 s.

Besprijekoran tijek rada

Aplikacija Pro Gallery Print za iPad® omogućava jednostavan rad s profesionalnim uslugama za fotografije u informatičkom oblaku, kao što su Zenfolio i SmugMug.

Ispis iz popularnih usluga informatičkog oblaka

Uz PIXMA Cloud Link možete ispisivati fotografije izravno iz odabrane usluge za pohranu u informatičkom oblaku, uključujući Facebook, Dropbox, Google Drive™ i OneDrive.

Bežični ispis s tableta i pametnih telefona

Aplikacija Canon PRINT omogućava izravan i jednostavan ispis s tableta ili pametnog telefona. Ethernet veza pojednostavljuje integraciju uređaja PIXMA PRO-100S u vaš tijek rada.

Jednostavna integracija s profesionalnim softverom za uređivanje

Programski dodatak Print Studio Pro tvrtke Canon, kompatibilan s aplikacijama Adobe Photoshop® i Lightroom, jednostavno će podesiti odgovarajuće postavke ispisa kako biste mogli ispisivati izravno iz profesionalnog softvera za uređivanje.

Bogata podrška za medije

Kompatibilan je s odabranim profesionalnim papirima za ispis tvrtke Canon, kao i posebnim papirima tvrtki Hahnemühle i Canson.

Jednostavan ispis na CD medije

Oznake možete ispisivati izravno na kompatibilne CD medije pomoću značajke za izravni ispis na disk kako biste postigli profesionalan izgled medija.

  • iPhone®, iPad® i iPod Touch® zaštitni su znakovi tvrtke Apple Inc. registrirani u SAD-u i drugim državama
  • Google Drive™ je zaštitni znak tvrtke Google Inc.
  • Adobe i Photoshop registrirani su zaštitni znakovi ili zaštitni znakovi tvrtke Adobe Systems Incorporated u SAD-u i/ili drugim državama.
  • Svi drugi zaštitni znakovi vlasništvo su njihovih vlasnika.